To-do

Uit DHPedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Deze pagina is een lijst van dingen die moeten gaan gebeuren


Voorbeeldpagina's

Het zou handig zijn als er 1 pagina is over een drug (chemical of plant maakt niet uit), die als voorbeeld kan dienen voor alle andere drugs. Er moet voor deze pagina dus goed nagedacht worden wat er bovenaan staat en wat er lager op de pagina kan komen. Deze pagina zou zo goed mogelijk in elkaar moeten zitten en hier zal dan ook veel over gediscussieerd over moeten worden.

Ook kunnen er voorbeeldpagina's gemaakt worden voor andere onderwerpen, zoals biografieën van bekende mensen uit de drug-scene.

Templates

Er moeten templates komen, zodat je aan de rechterkant een blok krijgt waarin duidelijk en snel wat belangrijke zaken staan. Voeg aan de pagina die hiervoor bedoelt is nieuwe ideeen toe voor templates. De oude templates kunnen ongetwijfeld nog verbeterd worden, dus hier is input ook welkom.


dreamer: hiervoor moet waarschijnlijk de Infobox extensie voor worden geinstalleerd. - Admin (overleg) 11 jun 2012 14:11 (CEST) niet meer nodig

Stitch 20 aug 2010 21:21 (CEST) Voegt noob-savvy data-entry iets toe voor zo'n gespecialiseerd veld? Een optie is het gebruik van semantic mediawiki+forms; echter verwacht ik veel soorten datastructuren omdat de middelen zo divers zijn. Heb al wat navigatietemplates gemaakt, dat helpt al iets. - Admin (overleg) 11 jun 2012 14:11 (CEST) Er zijn nu forms voor Chems, Planten en Documentaires.

Inhoud

Er moeten nog vele soorten drugs toegevoegd worden. Dit is niet simpel FAQ's overzetten, maar er moet duidelijk nagedacht worden over welke informatie hoofdzaak is (en bovenaan moet staan) en welke informatie bijzaak.


Cultivatie

Er moet een lijst komen (in Cultivatie bijv.) van pagina's waar gewerkt kan worden aan uitleg over het kweken van verschillen de planten/schimmels etc. Doormiddel van intern linken naar bijv Cultivatie:Psilocybe_cubensis of Cultivatie:Cannabis is er een overzichtelijke lijst te maken van het kweken van deze planten en schimmels. Deze pagina's staan los van de effect's pagina's van deze planten/schimmels.

mediawiki tijdelijk stitch

Pagina's die wat aandacht kunnen gebruiken

Hier onder volgt een lijst met pagina's die wat aandacht kunnen gebruiken, omdat ze er of rommelig uitzien, of te lang zijn, of juist veel te kort, enz..


Zie ook category:aanvullen