Overleg:Hoofdpagina

Uit DHPedia
Ga naar: navigatie, zoeken

11-10-10 Feroxium Op receptor activiteit is inderdaad een goed idee. Check wiki templates zoals [1] bijvoorbeeld eens ;)

10-10-10 Poelster: De hoofdpagina bijna weer in zijn oude staat terug hersteld. Die tekst en dat plaatje waren gewoon niet uitnodigend genoeg. Dit is al beter, maar niet perfect. Aan de tabellen wou ik niks veranderen, die zijn goed zo, wel misschien ooit nog is er eentje bij op de bovenste rij, en dan iets in de trant van 'op receptor activiteit', maar dat heeft geen haast en dan moet dat ook eerst beter in de bestaande pagina's worden geïntegreerd, want er is nog haast geen pagina met farma-data.


06-10-10 Feroxium: Op zich is de tweedeling tussen moleculaire groepering en gevoelsmatige groepering prima, Al zijn niet alle stoffen makkelijk in te delen. Er is veel info op de frontpage inderdaad, maar ik zou niet zo snel een manier weten om dat in te perken zonder bepaalde categorieën naar de achtergrond te laten verdwijnen. De portal zorgt er wel voor dat mensen de pagina's vinden & bezoeken.


06-10-10 Poelster: Niemand suggesties, dan zal ik komend weekend wel proberen er weer een overzichtelijke pagina van te maken.


25-09-10 Poelster: Ik vind de huidige hoofdpagina niet overzichtelijker dan de vorige versie.

Naar mijn mening staat er direct te veel tekst om het overzichtelijk te houden. Dus deze zou op een of andere manier gereduceerd moeten worden.

En tevens iemand die grafisch onderlegd is (Feroxium?) mag van mij ook een mooier plaatje maken voor de hoofdpagina, want deze had ik snel van het forum gekopieerd, maar echt mooi is die niet.