Jump to content


Photo

Future RC Opiaten[forensic sciences] Designer Drugs: Past History and Future Prospects


 • Please log in to reply
29 replies to this topic

#21 Phlogiston

Phlogiston

  poelitie

 • Admin
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6413 posts

Posted 25 May 2013 - 03:04 PM

Je bedoelt dus ook de basische stikstof verwijderen? Lijkt me behoorlijk onverstandig, want die ga je zeker nodig hebben voor affiniteit.

 

Maar hopelijk zal iemand dit onderzoek inderdaad in de nabije toekomst gaan oppakken!! Er is al wel een groep bezig met analogen op MG, maar ze doen dat vooral door op MG allerlei functionele groepen te plakken, ipv de structuur te versimpelen.. (helaas)


Drugs against War... R.I.P. Toasted ...


#22 Phlogiston

Phlogiston

  poelitie

 • Admin
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6413 posts

Posted 26 May 2013 - 12:53 PM

Nog twee RC opioïden die nog niet eerder in dit topic zijn genoemd;

MT-45

W-15

 

Mocht iemand ervaring met deze hebben, ik hoor het graag..


Drugs against War... R.I.P. Toasted ...


#23 McHennemAn

McHennemAn

  Participation Mystique

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 1018 posts

Posted 26 May 2013 - 01:22 PM

Zijn die twee RC opioiden al op de markt? Die w15 lijkt me verdomd sexy.

Nee, die quinolizin lijkt me essentieel. Ik bedoelde eigenlijk alleen zowel de 3-methoxyprop-2-enoic acid methyl ester ( denk ik hoor, heb dat stukje uit de structuurnaam gecopied) als de ethyl vervangen door een Cl. Die groepen gaan een boel cyps mee aan de slag en biedt legio mogelijkheden tot conjungatie, hetgeen de halflife wel eens geen goed zou kunnen doen.

"Do you really believe the moon is not there when nobody is looking?"

"Prove me wrong..."


#24 Phlogiston

Phlogiston

  poelitie

 • Admin
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6413 posts

Posted 26 May 2013 - 01:29 PM

Alles is toch 'op de markt' via het wereldwijde web?!

 

Maar beide heb ik al voorbij zien komen, vandaar dat ik ook naar ervaringen vroeg. Eentje die ik nog niet voorbij heb zien komen is W-18, maar om terug te komen op mijn eerdere bezorgdheid, ben ik daar voorlopig ook best gerust over..


Drugs against War... R.I.P. Toasted ...


#25 venom

venom

  Unmistakably Apparent

 • Members
 • PipPipPip
 • 227 posts

Posted 11 February 2014 - 12:30 PM

had laatst beschikking over acetyl fentanyl en butyr fentanyl.

Opgelost in ethanol maar was toch iets te bang voor deze analogen zodat ik het kleine beetje heb weggegooid. Heb wel eerst geproefdraaid met 4mg butyrfentanyl en voelde er weinig van, daarom dacht ik dat deze stoffen mss niet helemaal homogeen oplossen in ethanol en zodat 1ml/mg bv 1ml/4mg zou kunnen worden. Nuja fentanyl analogen, i gave it a try maar ik ga er zeker niet mee voort experimenteren aangezien de aard en kracht van deze stoffen.#26 Phlogiston

Phlogiston

  poelitie

 • Admin
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6413 posts

Posted 09 February 2016 - 09:10 AM

Er is weer nieuws uit Opioid-RC-land.

 

U-47700 is een analoog op AH-7921. U-47700 is een pure mu-agonist, die volgens wikipedia rond de 7x zo potent zou moeten zijn als morfine.

 

Nu leek AH-7921 op papier een succes, maar achteraf vond ik het persoonlijk geen winnaar, maar toch deze analoog ook een kans gegeven.

Ik had gehoord dat rond de 25mg oraal een normale start dosis is voor dit middel, wat het dus geen 7x zo potent als morfine zou maken.

 

Uiteindelijk lag er 30mg op mijn weegschaal en dat dan ook maar genomen. Na zo'n 20-30 min een hele sterke, warme, super fijne rush. Overduidelijk een opiaat, zoals een opiaat bedoelt is! Dus ik maar een lekker achtergrond muziekje op gezet en was klaar voor een avondje lekker wegdromen. Na iets minder dan een uur zat ik zeker op de piek, wat een fijn spul dit!

Helaas tot mijn teleurstelling was ik een uur later al weer nuchter! Er waren nog wel wat sluimerende effecten op de achtergrond, maar zeker niks noemenswaardig.

Had niet geprobeerd te redosen, omdat het mijn eerste kennismaking was met dit middel. En ook ben ik bang dat als je eenmaal begint te redosen met dit middel dat het het gevaar voor een diepe binge enorm groot is. Daarom denk ik dat dit middel niet geschikt is voor een persoon die daar gevoelig voor is, en misschien ook niet voor mensen die extreem verslavingsgevoelig zijn. Nu zijn opiaten dat sowieso niet, maar deze is extra tricky, want de rush is echt intens fijn.

 

Kortom, het lijkt of bij dit middel al het fijne wat een goede opiaat maakt in het eerste uur is gestopt, een beetje zoals DMT dat ook heeft voor psychedelica, of crack voor stimulanten.

 

Dus ik zou zeggen;

Geniet, maar met mate!! :)


Drugs against War... R.I.P. Toasted ...


#27 McHennemAn

McHennemAn

  Participation Mystique

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 1018 posts

Posted 09 February 2016 - 12:53 PM

Ja, helemaal mee eens. Dit is de beste RC opioid tot nu toe, en het lijkt in niks op AH7921. Het is zeker weten veel meer opioid dan ODT. Veel warmer, natuurlijker. Heb ondertussen ervaring met oraal, rectaal en nasaal U47700 gebruik. Optimale dosis oraal is voor mij 40 mg. geplugged 25. Van die drie is pluggen the way to go! Ik kan me niet voortstellen dat pluggen minder sterk is dan IV. Het slaat in voordat je je broek weer dicht hebt. Nau ja, 5 minuten later. Unfucking believable. Heb ook met neusspray geexperimenteerd maar de oplosbaarheid is te laag om 20-30 mg je neus in gesprayed te krijgen. Overigens lost 40 mg makkelijk op in 1 ml kraanwater. De rush is extreem lekker, oraal is de rush nog mild, vooral gepluged is de rush gigantisch. Echt beter dan een orgasme lekker. De rush laat oxycodon verbleken imho.

 

Wat poelster zegt klopt, het kan snel uitlopen op een avond binge. Het is voor een liefhebber spelen met vuur. Ik heb zo in een paar dagen 500 mg erdoorheen gebinged zonder verlies van effect. Maar de gedachte dat dit een RC is maakt het ook eng. Wie weet hoe giftig het is of whatever. Heb het potje dus maar ver weggezet. Als ze deze zo tweeken dat die rush inderdaad een avond aanhoud dan kunnen ze in afghanistan de poppy velden net zo goed omploegen.

 

[ EDIT ] Ik wil hier wel een klanttekening bij maken. Heb twee dagen smorgens en savonds 30 mg geplugged en ben ontzettend ziek geworden. Deels leek acute opioid withdrawal, soort kort maar krachtig, MAAR het grootste deel was vreselijke constipatie waardoor ik dagen niet naar de wc kon en als gevolg daarvan een opgzwolle buik kreeg en geen eten meer kon binnenhouden. Het was zo erg dat ik laxerende zetpillen moest nemen om het eruit te krijgen. En daar werkte 2 stuks pas goed. Wat eruit kwam was not pretty. Ik weet zeker dat dit ook een "Local anesthetic" is, alla lidocaine, dit in combi met de opioid werking op de receptoren in de colon...bad news.

 

Ik heb mijn potje hard dichtgedraaid en opgeborgen! Leuk voor af en toe, maar ik kan me niet voorstellen in wat voor horror scenario je terecht komt als je afhankelijk wordt van dit goedje.

 

Kort samengevat. This is a beast that needs to be treated with respect or it will bite you in the back side!


"Do you really believe the moon is not there when nobody is looking?"

"Prove me wrong..."


#28 McHennemAn

McHennemAn

  Participation Mystique

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 1018 posts

Posted 11 May 2016 - 05:11 PM

Ongeloofelijk hoeveel ODs er op bluelight over U-4 bij zijn gekomen. Ik besef langzaam dat RC opioids niet idiot proof zijn. The idots are winning. Ik ben wel blij dat het net niet mijn sweetspot raakt. Anders zou ik wellicht ook wat te diep in dit potje duiken en tussen de idiots wakker worden. Op de 1 of andere manier heb ik intuitief het idee dat dit toxisch of carcinogeen is. Dat is wellicht mijn redding.

Oh ja. Het beschadigd alle slijmvliezen!

"Do you really believe the moon is not there when nobody is looking?"

"Prove me wrong..."


#29 Phlogiston

Phlogiston

  poelitie

 • Admin
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6413 posts

Posted 12 May 2016 - 01:52 PM

Geen zin om het topic door te struinen, maar is de dosis van de mensen die OD-en, dicht tegen normale doseringen. Of zijn dit behoorlijk resistentie gebruikers en dat zeg al gelijk een hoge dosis namen van de U-47700, maar dat hun tolerantie hiervoor minder hoog was dan verwacht?

Zag dat namelijk wel vaak genoeg voorbij komen met AH-7921, maar daar was OD-en ook makkelijker, want de come-up is soms extreem traag.


Drugs against War... R.I.P. Toasted ...


#30 Phlogiston

Phlogiston

  poelitie

 • Admin
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6413 posts

Posted 23 June 2016 - 12:00 PM

De 4-nitro analoog op W-15 is blijkbaar nu ook beschikbaar op de markt.
W-18
 
 

A New Drug That’s 10,000 Times More Potent than Morphine Just Hit the US
In Brief
A dangerous new drug is making the rounds in the US. It’s thousands of times stronger than morphine, and it's untraceable in blood and urine.

 

This is W-18
There’s a new drug making the rounds—it’s thousands of times more powerful than morphine, it’s currently untraceable in blood and urine (because there are no tests for it), and because it’s so new, it’s not even illegal yet.


Meet W-18—theorized to be a synthetic opiate, similar to heroin, but significantly stronger. Because of this, experts are already warning the public about the potential deaths that this drug will cause once it hits the streets.


The drug was originally developed as a possible alternative to more addictive painkillers, but because of how potent it actually turned out to be, it failed to get support from pharmaceutical companies.


Allegedly, this current form of the drug was developed after a Chinese chemist got ahold of the drug and, instead of further developing its medical potential, used it to offer a toxic (but cheap) high.

 

Reemergence
As early as 2015, W-18s were detected in Canada. At this time, authorities seized 110 pills, with some containing various traces of the substance.


“We believe W-18 would be coming from China,” Martin Schiavetta, a staff sergeant with the Calgary Police Service Drug Unit, told VICE. “Certainly organised crime is behind the importation of fentanyl, and I would make the connection that W-18 would be the same.”

 

Indeed, W-18 is being compared to Fentanyl, a new opiate that has already been linked to over six hundred deaths in Canada. Given that W-18 is a hundred times more powerful than the aforementioned, there’s certainly more reason to worry about it. In addition, because of lack of support from pharmaceutical companies, the drug has only ever been tested on mice; so no one really knows how it will affect humans or how addictive is really is, neither do scientists know the kind of side effects it will cause.


Sweden has already made the drug illegal in January 2016, but the US, Canada and Australia (countries where the drug has been detected) are still trying to figure out how they can deal with it.
 

Bron: http://futurism.com/...ne-just-hit-us/


 

Everything We Know So Far About W-18, the Drug That’s 10,000 Times More Powerful Than Morphine


Health Canada has identified through scientific analysis that some pills being sold in Calgary as fentanyl—the typically blue-green, round fake OxyContin pills—actually contained a drug 100 times more potent than fentanyl. The discovery of this drug, W-18, which is being reported as a synthetic opioid with no known clinical use, could mean an even greater risk of overdose in Calgary for those taking pills marketed as fentanyl or fake OxyContin. This is the first time that W-18 has been confirmed to exist in Calgary.


W-18 is a novel psychoactive substance that comes in powder form, and likely derives from Chinese labs where little-known drugs and analogues of known drugs are mass-produced and sold online. It is 10,000 times more powerful than morphine and 100 times more powerful than fentanyl, greatly increasing the likelihood of overdose and death. When it comes to fentanyl, in 2015 alone, there were 213 overdose deaths in the province, according to Alberta Health, and about 21,000 of the round, blue-green pills were seized in Alberta.


The pills found to contain W-18 came from a search warrant in Calgary in August 2015 that yielded 110 tablets, which were then sent off for analysis to Health Canada. Results were returned to Calgary Police Service in mid-December.
"We believe W-18 would be coming from China," Martin Schiavetta, a staff sergeant with the Calgary Police Service Drug Unit, told VICE. "Certainly organized crime is behind the importation of fentanyl, and I would make the connection that W-18 would be the same."
Schiavetta said that while they were only given analysis showing a positive test for W-18 for three of the pills from the August search warrant, it is quite possible that more of the pills they seized also contained it. He also mentioned that the test for determining the presence of W-18 is extremely difficult.


Additionally, since pills like those containing fentanyl or W-18, also known as "beans" or "shady 80s" among users and dealers, are made in homemade labs (not by pharmaceutical companies), the actual amounts of drugs within the tablets can vary.
 
You can think of this issue with pressing pills as you would making a batch of chocolate chip cookies: The same number of chocolate chips aren't going to make their way into each individual cookie. "The problem with how fentanyl pills are manufactured is that there's no consistency. So one tablet may have one milligram of fentanyl, and then the next tablet made in the same batch could have three [milligrams]."


Fentanyl and its analogues are regulated under the Controlled Drugs and Substances Act in Canada. And in October 2015, fentanyl and its analogues also began to be regulated in China. However, W-18 is not an analogue of fentanyl, and as such, it's not regulated under the Controlled Drugs and Substances Act in Canada.


"It comes down to availability, accessibility... Here's a drug that's 100 times more powerful than fentanyl, but [dealers] really have no idea what they're dealing with," Schiavetta told VICE. "I don't think the criminal element has that much foresight [to think about killing off customer base]; I think it's about making money here and now, and they have no regard for the customers who they're selling the drugs to."


In 2014, 120 people died in Alberta due to fentanyl. In 2015, when that fatality number nearly doubled, Alberta Law Enforcement Response Team deemed fentanyl the "biggest drug trend" of the year.

Bron: http://www.vice.com/...l-than-fentanyl


Drugs against War... R.I.P. Toasted ...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users