Jump to content


Photo

Benzo Fury (6-APB)nieuwe empathogeen


 • Please log in to reply
76 replies to this topic

#41 datmeenjeniet

datmeenjeniet

  Silent one

 • Members
 • 11 posts

Posted 19 May 2011 - 08:12 AM

Wauw, dat 4-FA lijkt mij ook wel wat als ik dat zo lees.. Maargoed daar kom ik waarschijnlijk nooit aan :(

#42 Feroxium

Feroxium

  ufo remix

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 3479 posts

Posted 19 May 2011 - 11:26 AM

"Daar kom ik waarschijnlijk nooit aan" heb ik ook vaak gedacht, en dat kan toch opeens veranderen. 4-FMP is inmiddels geen zeldzaam middel meer, ik kom het zelfs vaker tegen dan MDMA of LSD. En dan ben ik nog wel een verlegen persoon die zelden naar feestjes gaat. ;)
Verbing weirds language.

#43 Moonshine

Moonshine

  is goed bezig

 • Donateurs
 • PipPipPip
 • 426 posts

Posted 30 May 2011 - 07:07 PM

"Daar kom ik waarschijnlijk nooit aan" heb ik ook vaak gedacht, en dat kan toch opeens veranderen. 4-FMP is inmiddels geen zeldzaam middel meer, ik kom het zelfs vaker tegen dan MDMA of LSD. En dan ben ik nog wel een verlegen persoon die zelden naar feestjes gaat. ;)


dat ligt er aan waar je woont denk ik. In het Noorden iig vrij onbekend

maar nog steeds geen ervaringen?
Aleyhup

#44 Moonshine

Moonshine

  is goed bezig

 • Donateurs
 • PipPipPip
 • 426 posts

Posted 21 June 2011 - 08:55 PM

hmmm onderhand begint het er op te lijken dat ik dan de eerste wordt met een nieuwe ervaring? Binnenkort dan maar eens op zoek ^^
Aleyhup

#45 datmeenjeniet

datmeenjeniet

  Silent one

 • Members
 • 11 posts

Posted 24 June 2011 - 01:12 PM

Ik heb het nog steeds liggen. Aangezien 6-apb een vrij lange werking heeft is het lastig het juiste moment te kiezen. Maar zodra ik het weer heb gebruikt zet ik mijn ervaring hier gelijk neer!

#46 datmeenjeniet

datmeenjeniet

  Silent one

 • Members
 • 11 posts

Posted 02 July 2011 - 05:27 PM

Gisteren toch wat tijd gevonden om wat meer te proberen. Ik had een zakje van 200mg, deze heb ik op het zicht door tweeen gedeeld en één deel heb ik iets meer heen geschoven. Ik denk dat ik zo'n 120 a 130 mg heb genomen. In één keer in een bommetje. Dit keer niets gesnoven want dat bleek de vorige keer toch vrij nutteloos. Het is een fijn, licht klonterent, bruin poeder met een vreemd chemisch luchtje.

Hier mijn verslagje:

T+ 0:00
Bommetje ingenomen. Vantevoren niet al te veel gegeten omdat ik veel heb gelezen dat mensen nog wel eens misselijk worden (hier heb ik uiteindelijk totaal geen last van gehad). Vantevoren een jointje gerookt. Ook nog maar een grammetje Ester C naar binnen gewerkt, dat lijkt me altijd goed te helpen qua sneller herstel.

T+ 0:20
Voel al wat warmte komen, beetje onrustig en klamme handjes. Kan placebo zijn.

T+ 0:30
Voel echt warme golven komen en gaan. Zweten en nog steeds wat onrustig.

T+ 0:45
Ik tril over mijn hele lijf, niet heel prettig maar voor mij het teken dat het er echt aan zit te komen.

T+ 1:00
Rust in mijn lijf is terug. Voel me steeds meer ontspannen en de warmte die ik eerst wat ongemakkelijk vond begint nu uiterst plezant aan te voelen. Al het gevoel is tot nu toe lichamelijk. Mijn geest is nog steeds relatief helder. Nog geen visuals whatsoever.

T+ 1:20
De golven worden sterker en sterker. Erg prettig! Mijn zicht wordt af en toe wat vreemd, mijn computerscherm wordt licht/donker/licht/donker/etc... aangenaam.

T+ 1:30
Van de kaart. Voel me nu behoorlijk naar de klote, op een uiterst positieve manier. Lichamelijk is het hetzelfde als mdma maar heftiger. Geest is nog steeds vrij helder. De tijd gaat heerlijk langzaam. Maakte me kort even zorgen over mijn lichaamstemperatuur dus maar even een thermometer gepakt; 37,2 ..niets aan de hand :) Mijn hartslag is ook relatief rustig.

T+ 1:45
Rollen als een mafkees. Echt flink van de kaart. Heerlijk! Zicht wordt ook wat 'jittery'. Lig lekker te draaien en te krieoelen op de bank. Aanraking voelt super.

T+ 1:50
Ik wordt gebeld. Normaal gesproken zou ik er als hard ga niet aan moeten denken en zou ik hem lekker laten gaan. Toch maar opgenomen en heb bijna een uur lang gezellig zitten kletsen. Kon mijn hoofd er goed bijhouden en ik brabbelde niet. Het gevoel van de 6-apb is op dit moment wel wat minder maar nog steeds lekker aanwezig.

T+ 2:40
Opgehangen en vrijwel gelijk rolt ie weer lekker al heb ik gevoel dat ik het hoogtepunt wel gehad heb.

T+ 2:50
Jointje gedraaid en opgestoken. Na één hijs knalt het er gelijk weer in. Ben weer lekker van de kaart en nu lijkt de geest ook een beetje van de kaart te raken. Vanaf nu ben ik vol continue jointjes aan het draaien.

T+ 3:15
Ga nog steeds keihard!

T+ 3:45
De golven worden nu echt iets minder krachtig maar nog steeds is het zeer prettig. Geen 'sudden clarity' momenten zoals met mdma. Dit gaat super geleidelijk.

T+ 4:15
Nog steeds aan het rollen. Steeds kalmer maar nog steeds zeer duidelijk aanwezig. Wordt ineens super super geil.

T+ 5:00
In bed gaan liggen. Daar nog een uurtje lekker gespaced en vervolgens in slaap gevallen.

T+ 12:00
Uurtje of 6 geslapen. Voel me nog steeds wazig. Ik voel dat het nog steeds een beetje werkt. Maar voel me niet helemaal kapot of slecht ofzo. Wel koppijn.

Uiteindelijk voelde het zo'n 24 uur later pas alsof het echt uit mijn lijf was. Ben blij dat ik niets te doen heb maar toch voel ik me niet ellendig. Geen depressie whatsoever. Net zoals de trip vooral lichamelijk is, is de kater dat ook. Alleen nog wat hoofdpijn over.

Eindconclusie:
Die 20 mg die ik dit keer meer heb genomen maakte een duidelijk verschil! Ik wilde eigenlijk nog wat meer nemen maar heb dat uiteindelijk toch maar niet gedurfd. Volgende keer ga ik richting de 150mg. Verder moet je denk ik ook niet willen. Dit spul is erg krachtig! Eerst mijn brein weer eens rustig op krachten laten komen :).

++ tot +++ !

#47 Feroxium

Feroxium

  ufo remix

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 3479 posts

Posted 02 July 2011 - 11:32 PM

Klinkt beter dan ik had verwacht. :duimpje:
Verbing weirds language.

#48 datmeenjeniet

datmeenjeniet

  Silent one

 • Members
 • 11 posts

Posted 04 July 2011 - 12:53 PM

Nog even erbij vertellen dat ik 24 uur later echt compleet hersteld was en nu ook superfris op mijn werk zit (maar binnen die 24 uur ben je echt nog vaag, dus zorg wel dat je geen belangrijke zaken hebt de volgende dag). Er is geen enkele wazigheid, depressie of gebrek aan concentratie aanwezig. Normaal gesproken heb ik vrij veel last van al die bijwerkingen, zeker bij MDMA, waarbij ik toch wel een dag of 4 herstel nodig heb (terwijl ik er zeer 'verstandig' mee om ga; niet teveel neem, niet combineer, postload etc.).

Ik heb overigens wel gelezen dat er ook mafkezen zijn die 500mg of meer 6-apb gebruiken en dan een volle week van de kaart zijn met allerlei kwaaltjes en pijntjes. ...en dan daarna het goedje gaan zitten vervloeken ...zucht.

Als je dit een beetje respecteert is het een super RC! Misschien nog wel beter dan M vanwege de duur, de afwezigheid van kater en ook omdat er geen "Nostalgia" is zodra het een beetje uit begint te werken.

#49 datmeenjeniet

datmeenjeniet

  Silent one

 • Members
 • 11 posts

Posted 08 July 2011 - 03:18 PM

Toch nog maar even een berichtje. Ik weet absoluut niet zeker of het iets met de 6-apb te maken heeft maar sinds afgelopen dinsdag is er een nare hoofdpijn opgekomen die tot nu toe steeds aanhoudt. Niets extreems ofzo maar niet bepaald prettig. Ik voel het vooral in mijn slaap aan beide kanten. Wat ik verder nog merk is dat ik mentaal nogal wat zwakker ben de laatste dagen. Kleine tegenslagen die ik normaal gesproken zo van me afschud kan ik maar moeilijk verwerken op het moment en hebben een enorme en veel te lange impact op mijn gemoedstoestand. 1 opmerking kan ineens mijn hele dag verknallen, erg weird. Er is verder geen gevoel van wazigheid of draaierigheid ofzo. Reactiesnelheid en concentratie is ook geen probleem.

Ik ben wat verder aan het zoeken gegaan en die hoofpijnen schijnen niet heel erg zeldzaam te zijn (google maar "6-apb headache").

Ik laat het voor nu voor de zekerheid maar even liggen en begin er even niet meer aan. Erg jammer want het was een supergoede ervaring. De meeste mensen schijnen overigens nergens last van te hebben dus laat je vooral niet weerhouden het eens te proberen :).

#50 ladida

ladida

  Unmistakably Apparent

 • Donateurs '18
 • PipPipPip
 • 270 posts

Posted 11 August 2011 - 02:12 PM

Thx voor het tripverslag, ik vind het ook beter klinken dan verwacht. Emotioneel lichtgeraakt enkele dagen later lijkt me hetzelfde als mdma met mij doet, dat je de link legt met drugs een paar dagen eerder is positief ( als het klopt natuurlijk), het stelt mij gerust te weten dat het een tijdelijke imbalans is en geen depressie ofzo.
Een empathogeen in de categorie maximaal 3 a 4 keer per jaar - psychonautisch regime a la uitje bol/ Hans Plomp. Ik hoop dat de prijs van 5 of 6-APB flink zakt btw, met een dosering die gelijk is aan MDMA is dit een prijzig alternatief!
You can trust me, I'm dutch.

#51 ladida

ladida

  Unmistakably Apparent

 • Donateurs '18
 • PipPipPip
 • 270 posts

Posted 28 August 2011 - 05:00 PM

Update; geprobeerd.
Ik geloof dat dit weer zo'n stof is die bij gewoon gebruik een beetje jeuk aan mijn receptoren geeft. Jammer zeg!

gedaan:
Ik heb 50mg 5-apb en 60mg 6-apb gelijktijdig ingenomen en kreeg een soort placebo achtig gevoel; niet goed weten of het ingebeeld is of niet. Wel prettig, te vergelijken met het losse joviale van wat alcohol, inclusief de lossere motoriek.
Dat laatste is me meer bijgebleven dan moeilijk te duiden, tijdelijke mentale processen. Op straat voelde ik me rubberiger slash less inhibited lopen, merkte dit en vond het vooral grappig. Het was dan ook meer een soepel lopen als mr.natural -keep on truckin'- dan de swagger van een pool op een vrijdagborrel. Maar dat is misschien iets ter beoordeling door de omstanders ;) De milde stimulatie (mentaal) duurde geloof ik wel lang, een uur of zes. Een paar dagen later vond ik een officiele benzo fury tablet in een mooi plastic zakje op mijn pad, één pil bevat 100mg 6-apb volgens de bron.
Ik kan niets zeggen over of het iets deed; ik ben in slaap gevallen. Of de inslag was fenomenaal óf het was een gevalletje 02:00 en een professionele joint, wie zal het zeggen?

De combo 50mg 5apb/60mg 6apb ga ik iig herhalen over enige tijd, ik leg me nog niet neer bij het geringe effect, de voorbereiding
en setting kunnen beter. Wordt vervolgd,
ladidapb

toelichting;
Ik bemerk bij een aantal stoffen dat ze me maar weinig doen in de normale dosering, terwijl andere personen die precies hetzelfde nemen dat probleem niet hebben; het ligt aan mij. Vooral voor empathogenen en tripmiddelen blijk ik tolerant, van 2c-b kan ik beter zandtaartjes gaan bakken bv.
De cannabinoiden en de moderne reeks stofjes met thc-effect doen het gelukkig nog, goed zelfs. Recht-door-zee uppers als speed en bzp werken mits niet flauw gedoseerd, en voor downers ben ik erg gevoelig. Denk 0,250 mg xanax of een kwart temazepam om de volgende dag niet groggy te zijn.

Het begint er op te lijken dat bepaalde receptoren kapot of 'downregulated' zijn. :bloos:
ladidas

ps
Ik kan me high tot behoorlijk high voelen in trippend gezelschap, dus zonder zelf drugs te nemen. Dát dan weer wel. Bij deze; als er iemand in de buurt van mijn huis gaat trippen wil ik wel aanhaken. Gelijk een BOBje en tripsitter cadeau ;)
You can trust me, I'm dutch.

#52 XtodaC

XtodaC

  Totally Engaged

 • Members
 • PipPipPipPip
 • 558 posts

Posted 18 September 2011 - 10:32 PM

6-APB deed wel degelijk iets met mij.

Eigenlijk zoals het op de mainstream sites wordt beschreven.. Een mix tussen een stimulant/empathogeen en een psychedelic.
Al moet ik zeggen dat de laatst genoemde wel aanwezig is, maar zeker niet diepgaand of op de voorgrond.
Ik had ook geen 'echte' visuals, maar kleuren werden wel duidelijk anders waargenomen en de kamer was niet helemaal zoals ik hem normaal zag.. (vage gloed over het geheel)
Ik werd iig erg vaag van deze substantie en de werkingsduur was ook erg lang (plateau 5/6 uur, comedown 2 uur).
Ook de volgende dag merkte ik echt duidelijk dat ik 6-APB gebruikt had. Had echt een behoorlijke kater, die kwam in de vorm van hoofdpijn en een algeheel gevoel van brakheid.
Het voelde als een behoorlijke aanslag op mijn lichaam.

Al met al een leuk goedje, wat ik nog wel eens zou gebruiken. Vooral op een (vaag) feestje is dit spul imo ideaal.
Echter de kater weerhoud mij ervan om het snel nog een x te doen. Maar dit is eigenlijk geen nadeel te noemen.
Als ik bijvoorbeeld een vergelijking mag trekken naar 4-MMC... Die stof brengt een mindere kater met zich mee, waardoor nog een x gebruiken eerder voor de hand ligt...

#53 2_muffins

2_muffins

  dos muffinos

 • Donateurs '18
 • PipPipPipPipPipPip
 • 2057 posts

Posted 19 September 2011 - 08:12 PM

is dit al illegaal gemaakt?
A mind that is stretched by a new experience can never go back to its old dimensions. - Oliver Wendell Holmes
_______________________________________________________________
I dropped, I saw, I conquered

#54 Feroxium

Feroxium

  ufo remix

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 3479 posts

Posted 19 September 2011 - 09:25 PM

Nee, in ieder geval niet onder de Nederlandse Opiumwet.
Je kunt altijd even hier checken als je de legaliteit van een stofje wilt weten: http://wetten.overheid.nl/BWBR0001941

Overigens is NL (gelukkig?) traag met drugswetgeving, de laatste toevoegingen:
2008: paddoverbod
2004: amineptine/2C-I/2C-T-2/2C-T-7/TMA-2.
2002: PMMA/GHB/zolpidem

Mephedrone is legaal, 2C-E/2C-C/2C-P zijn legaal, 5-MeO-DMT is legaal (maar N,N-DMT niet!), bijna alle denkbare RC's zijn legaal.

Wat natuurlijk niet wil zeggen dat je het bij een agent in z'n gezicht moet drukken... beter ga je overal discreet mee om alsof het illegaal is, want een agent kan het echt niet schelen wat voor formule er achter je witte poedertje schuilt.

Als je een drugstest moet ondergaan (verkeer, werk, etc) en je hebt 6-APB gebruikt heb je grote kans dat je positief test op amfetamines.
Verbing weirds language.

#55 2_muffins

2_muffins

  dos muffinos

 • Donateurs '18
 • PipPipPipPipPipPip
 • 2057 posts

Posted 20 September 2011 - 12:47 AM

duidelijk. tnx!
A mind that is stretched by a new experience can never go back to its old dimensions. - Oliver Wendell Holmes
_______________________________________________________________
I dropped, I saw, I conquered

#56 Elentherelien

Elentherelien

  Totally Engaged

 • Members
 • PipPipPipPip
 • 825 posts

Posted 20 September 2011 - 12:31 PM

Mephedrone valt onder de geneesmiddelen wet en is dus illegaal zonder toestemming enzo.

#57 Feroxium

Feroxium

  ufo remix

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 3479 posts

Posted 20 September 2011 - 06:00 PM

Het rare is wel dat alle nieuwsbronnen verwijzen naar een bericht in De Pers, die verwijst naar een uitspraak van een advocaat die de IGZ noemt welke blijkbaar Mephedrone als geneesmiddel heeft aangewezen. Maar de IGZ controleert alleen op grote partijen nep medicijnen (goedkope niet-werkzame viagra die via het internet wordt verhandeld enzo), enkel en alleen middelen die bij het CBG-MED als medicatie geregistreerd staan.

Het CGB-MEB is de wettelijke instantie die medicijnen indeelt en bepaalt of je er een recept voor nodig hebt. Bij hen is Mephedrone (of 4-methylmethcathinone) helemaal niet geregistreerd.

Wat zou betekenen dat je het gewoon bij je mag hebben, en die uitspraak van die advocaat bullshit is. Je sowieso nooit een psychoactief middel verkopen voor consumptie, zonder registratie, vandaar ook alle plantenvoeding & badzout RC's, en alle labels "for research only" enzo... Dus als je mephedrone inkoopt en "onderzoekt" doe je in feite niets illegaals.
Verbing weirds language.

#58 telefoon

telefoon

  Certainly Active

 • Members
 • PipPip
 • 130 posts

Posted 10 January 2012 - 05:23 AM

100mg Nasaal gedaan ... ook maar Weinig effect van gehad
wel wat Alerter, voelde me wel prima maar anders dan dat Mwah niets Psychedelisch ervaren, ( al kan dat te maken hebben met de Methoxetamine die ik 3 uur daar voor had gebruikt )

#59 Phlogiston

Phlogiston

  poelitie

 • Admin
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6413 posts

Posted 16 September 2012 - 08:35 PM

Zijn er mensen die dit inmiddels vaker hebben geprobeerd?

Wat voor een doseringen gebruiken jullie dan en hoe lang werkt deze dan?
En hoe vergelijkt het met MDMA of andere uppers?

Drugs against War... R.I.P. Toasted ...


#60 Phlogiston

Phlogiston

  poelitie

 • Admin
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6413 posts

Posted 19 September 2012 - 12:24 PM

Waarschijnlijk is een lot 5-IT verkeerd gelabeld en via het internet verkocht als 5-APB of 6-APB

Drugs against War... R.I.P. Toasted ...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users