Jump to content


Photo

Ketamine Neusspray - The full guideEen complete handleiding om zelf ketamine neusspray te maken.


 • Please log in to reply
43 replies to this topic

#1 Spor

Spor

  Threshold Activity

 • Members
 • Pip
 • 40 posts

Posted 11 September 2009 - 07:12 PM

Inleiding
Toen ik voor het eerst las over ketamine dacht ik “dat is de drug voor mij !” maar ik kon er verder niet aan komen, en omdat ik het nog nooit had gehad, miste ik het ook niet. Maar op een gegeven moment kwam het voorbij, en ja hoor: ik had gelijk het ís de drug voor mij !

Ik ben al ongeveer 10 jaar verslaafd aan neusspray, en dus is dat een heel nadeel met snuiven omdat mijn neus vaak dicht zit, of gaat zitten van het snuiven. Bovendien merkte ik dat ik met ketamine veel meer en sneller last kreeg van mijn neus als bij coke, dus ik vond het tijd voor een oplossing… Letterlijk en figuurlijk !

Ik had ooit eens ergens op het forum iets gelezen over ketamine neusspray, en omdat ik zelf dus nogal vertrouwd ben met spraytjes in mijn neus leek het me een goed plan om dat eens uit te werken.

De research
Nou, met die gedachten in mijn achterhoofd ging ik dus aan de slag, ik weet dat je ketamine op kan lossen in vloeistof, want (als ik me niet vergis) word het daar ook oorspronkelijk uit gehaald. En ik zou dus een verstuiver nodig hebben, geen probleem dacht ik, ik heb er 2 per week dus als er eentje leeg is kan ik hem gewoon open maken en vullen… Niet dus ! De Otrivine neusspray potjes zijn duidelijk niet gemaakt om open te maken, en tenzei je een zaag gebruikt lukt dat ook niet… Dus ging ik verder kijken, maar dit bleek nogal een probleem te zijn; na 4 drogisterijen en 6 apotheken had ik bij de 7e apotheek eindelijk succes, en kon ik voor € 2,60 een potje eigen merk neusspray kopen, wat je open kon draaien, en er dus zelf iets in kon doen. De ketamine en overige ingedriënten en tools had ik al thuis, dus ik kon aan de slag !

De desbetreffende verstuiver, huismerk van als het goed is iedere apotheek:

Posted Image

Tests en berekeningen
Eenmaal thuis aangekomen begon ik met een aantal testst voorafgaand aan het maken van de ideale neusspray. Zoals (als die er nog meer zijn) de diehard neusspray junkies wel zullen weten krijg je uit een nieuw potje pas bij de 3e spray een echte “shot”, de 2 voorafgaande zijn om de leiding van het pompje te vullen. En omdat de leiding van het pompje niet helemaal tot onderaan komt, heb je op het laatst ook nog een paar “halve shots”. Om te beginnen wou ik dus testen hoeveel milliliter een shot nou zou zijn. Dit heb ik 3x achter elkaar gedaan met de inhoud van het flesje (10ml) door er 10ml in te doen, vervolgens tellen en leegspuiten tot de eerste “halve shot” op het einde, zodat ik een aantal shots had, en een rest. Door van deze 3 het gemiddelde te nemen, en ze vervolgens te delen door de 10ml had ik een redelijk precieze meting van hoeveel ml vloeistof je per shot geinjecteerd zou krijgen:

Test 1: shots 65 rest 0,7 ml
Test 2: shots 63 rest 0,9 ml
Test 3: shots 67 rest 0,5 ml
_____________________________________
205/3=65 shots met ongeveer 0,7 ml rest dus…

Geloof het of niet maar zo kwam het uit mijn test !

Dus: (<inhoud> - <rest>) / <aantal shots> = <ml per shot>
10 - 0,7 = 9,3ml / 65 = 0,143 ml per shot

Het doet de rondte dat het neusslijmvlies maar 50mg per keer kan opnemen, dus het zou zonde zijn als je per shot meer dan dat binnen krijgt. Bovendien ervaar ik met 50mg per neusgat vaak al meer effect als ik wil hebben in bijvoorbeeld een discotheek, dus ik wil 40mg per shot hebben.

Dus: <milliliter> / <ml per shot> = <shots p/ milliliter>
1 / 0,143 = 6,99 shots p/ milliliter (als je dit keer 10 doet komt het op meer uit als het geteste aantal shots, dit komt door de rest !)

Nu weet je dus het aantal shots per milliliter (6,99), en hoeveel mg we per shot willen hebben (40mg)
Dus: <shots p/ milliliter> × <mg per shot> = <mg per milliliter>
6,99 × 40 = 279,6 mg per ml, laten we er voor het gemak 280mg van maken. En uiteraard doen we dit ×10 omdat er 10ml in het flesje past. Uiteindelijk komen we dus uit op 2800mg in 10ml oplossen, voor shots van 40mg. Je houd dan uiteindelijk een restje onderin over, die 0,7ml die resteert, maar als je het flesje weer bijvult kun je die weglaten. Het is dus niet verspild.

Uiteindelijk heb ik nog even zitten testen met de vloeistof, en heb ontdekt dat uitgekookt water prettiger aanvoelt in de neus als gewoon niet-uitgekookt kraanwater. Het gewone kraanwater is net wat zuurder, net zoals dat irritante gevoel in je neus als je er water in krijgt…

De gehele formule voor de liefhebbers:

1 / ( ( I – R ) / S ) × M

I = Inhoud
R = Rest
S = Aantal shots
M = Mg per shot


Hoe maken we het ?
Wat hebben we nodig ?
-Waterkoker
-Waterfilter (optioneel)
-Fornuis
-Grote spuit (0,5ml precies)
-Laboratorium weegschaal die minimaal 2 decimalen achter een gram heeft (0,01 dus, ik gebruik zelf 0,005)
-De (open te draaien) verstuiver
-Optioneel: waterfilter
-Water
-Ketamine (hoeveelheid afhangend van hoe veel je wil maken)

Stap 1
Om te beginnen gaan we het water flink uitkoken… Dit om alle troep die in het kraanwater zit eruit te halen. Zelf heb ik dit in een waterkoker gedaan, met als gevolg dat je erna beter door een waterfilter kan halen vanwege zwevende kalkdeeltjes. Met een pannetje hoeft dit dus niet, maar duurt het langer. Uiteindelijk is het gefilterde water uit een waterkoker net zo schoon als het gekookte in een pannetje. De waterfilter hoeft niet al te ingewikkeld te zijn, de kalk is tenslotte zo groot dat je het kan zien. Ik heb hiervoor gewoon een theedoek over een glaasje gespannen met een elastiekje.

Posted Image

Stap 2
Als tweede stap laat je het water eventjes afkoelen… Op die manier verbrand je jezelf niet, en word de ketamine makkelijker opgelost. Als dit gebeurd is, neem je de grote spuit en pak je zo veel vloeistof als je nodig hebt. Ik heb in mijn geval 20ml genomen. Dit zouden dus 2 flesjes neusspray in totaal zijn. Ik zou zorgen voor een potje van 30, of nog beter 40ml… Te groot is ook weer niet goed omdat het dan moeilijk op te zuigen is door de spuit. Hier doe je de vloeistof dus in.

Stap 3
Wegen maar ! Gebruik de formule die ik heb gemaakt, mocht je een ander flesje gebruiken als mij, zorg dan dat je de tests goed hebt uitgevoerd ! Voor het gemak heb ik gewogen in een potje, omdat je dit makkelijk zonder te knoeien kan omgieten. In mijn geval dus 5600mg voor 20ml.

Posted Image

Stap 4
Ketamine in het potje water doen, en dan zorgen dat het oplost, dus roeren of nog beter schudden als je een dekseltje voor je potje hebt. Nu wachten tot alles is opgelost, en met een spuit in het potje doen… En dan; sprayen maar !

Eindnote
Ik kwam er achter bij de uitvoering dat de vloeistof “uitzet” ik begon met 20ml, en eindigde met ietsje meer dan 25 ! Dit houd in dat de spray dus ietsje minder sterk word als berekend… Maar beter iets slapper, als iets sterker vind ik !

De voordelen
… Zijn eindeloos ! Hier een aantal die ik zo kan opnoemen:
- Altijd gelijke, van tevoren berekende dosis
- Word beter verdeeld, en opgenomen door het neusslijmvlies
- Kan ook gespritsed worden als je neus dicht zit
- Hartstikke stealth; er zit een gewoon etiketje op van de apotheek, dus niemand zal het door hebben, ook op feestjes zal niemand raar opkijken als je met neusspray bezig bent…
- Doet minder pijn bij het snuiven
- Is “gezonder” voor je neus, tenminste in mijn ervaring. Na ketamine had ik altijd pijn aan mijn neus, dat is nu niet meer !
- Geen korsten meer aan je neus


Revolutionaire K-Holing !
Behalve de voorgenoemde voordelen, vind ik dit zelf een van de grootste voordelen ! K-Holing komt voor snuivers hier bij stukken dichter bij ! Vanaf de eerste keer dat ik over ketamine heb gelezen, wou ik een k-hole ervaren. Na veel informatie opgedaan te hebben, was ik erachter dat de k-hole moeilijk, of volgens spuiters zelfs niet snuivend te bereiken was. En hell yeah, ik geef ze gelijk. Ben zeker 5× vooraf bedacht voor de k-hole gegaan, met 250mg, 350mg, 400mg, 500mg en zelfs 600mg ! Allen zonder succes ! Maar wat meer een rol speelde was dat ik het op een gegeven moment gewoon niet meer gedaan kreeg om te snuiven. Ook heb ik wel eens het laatste of de laatste 2 lijntjes geknoeid vanwege mijn beperkte bewegingsvrijheid. Dit is allemaal volledig van de baan met spray ! Bij mijn eerste poging kwam ik dus ook in de k-hole, na ongeveer 1000mg ! Gewoon de setting goed gemaakt, jointjes voorgedraaid, op me opklapbare bed gaan zitten, neusspray in mn hand en om de 5 minuten sprayen. Vreemd genoeg kun je bijna altijd wel sprayen, zelfs toen ik echt al niets meer voelde, en mn beeld veel te vernaaid was om nog echt iets te kunnen zien, kon ik nog 2 laatste spraytjes nemen, om vervolgens te gaan liggen, ogen dicht en mn lichaam verlaten en door het universum gevlogen ! Wat ik dus ten slotte ook nog een voordeel vind, is dat de neusspray niet geknoeid kan worden. Als je eenmaal in je holletje zit, kun je m gewoon laten vallen, zonder dat er iets verloren gaat… Tenzei je natuurlijk een hoogslaper hebt, en een stenen vloer, want het flesje is (jammer genoeg) van glas…

Ik hoop dat jullie wat aan mijn info hebben ! Voor mij maakt het, het snuiven van ketamine, een nóg betere ervaring !

En als al laatste: http://www.megaupload.com/?d=Y0B38URQ een pdfje voor de liefhebbers ;)

#2 dreamer

dreamer

  dingen

 • Engineering
 • PipPipPipPipPipPip
 • 9424 posts

Posted 11 September 2009 - 10:51 PM

Bij mijn eerste poging kwam ik dus ook in de k-hole, na ongeveer 1000mg !

Dit vind ik echt belachelijk veel. Ik heb met snuiven meerder malen een k-hole meegemaakt en dit kan al goed na 200-300mg mits je weinig tot geen tolerantie hebt.

Het helpt wel als je de setting er naar maakt.


Overigens snap ik niet waarom je dat diamand-weegschaaltje een "laboratorium weegschaal" durft te noemen.

#3 Ayahuasquero

Ayahuasquero

  Unmistakably Apparent

 • Members
 • PipPipPip
 • 444 posts

Posted 12 September 2009 - 12:53 AM

Wat een gedoe..

Ik mik gewoon een handje.. eh ik bedoel een mes punt keta in het flesje, wat water er bij en klaar.

Ja ik heb het water wel even gekookt en flesje is ook schoon. ;)
They don't like my lifestyle..

#4 Phlogiston

Phlogiston

  poelitie

 • Admin
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6392 posts

Posted 12 September 2009 - 09:18 AM

En zelfs dat vind ik nog een gedoe en bovendien is de methode die ik gebruik ook nog preciezer. (Zonder de hulp van weegschalen en maatglaswerk.. ;)

Men neme:
-Gedestilleerd water (te vinden in een supermarkt bij u in de buurt)
-Het neusspray apparatus (te vinden bij een drogist bij u in de buurt)
-De ketamine (te vinden bij een dealer bij u in de buurt)

Maak op voorhand een verzadigde oplossing van je ketamine in gedes. water. Schenk (of pipetteer) dit over in het spray apparatus en sluit het geheel af.


Je hebt altijd exact dezelfde concentratie aan ketamine, het kan dus ook niet voorkomen dat je concentratie niet klopt door een rekenfout of een meetfout of iets dergelijks.

Het enige wat als een mogelijk nadeel beschouwt kan worden is dat je op voorhand niet precies zult weten hoeveel pufjes je nodig hebt voor een bepaalde dosis, maar in theorie kan er in 10 ml water ongeveer 2 gr ketamine, dus als je weet hoeveel pufjes 1 ml is, kan je precies uitrekenen hoeveel mg/puf je eruit krijgt.

Maar bij ketamine is het niet nodig om tot de milligram nauwkeurig je dosis te weten, het is natuurlijk nooit verkeerd om het wel te weten, maar het is gewoon weg niet nodig.

Drugs against War... R.I.P. Toasted ...


#5 francois

francois

  franswa

 • Donateurs '18
 • PipPipPipPipPipPip
 • 1065 posts

Posted 12 September 2009 - 09:32 AM

8 pufjes is 1 ml.
Enneuh, is het niet echt superslecht om zoveel neusspray te gebruiken? Of nee, dat weet ik zelf eigenlijk ook wel: dat is erg slecht.
Hoe is het!
Helemaal waus van de saus!

#6 Phlogiston

Phlogiston

  poelitie

 • Admin
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6392 posts

Posted 12 September 2009 - 09:37 AM

Het zou eventueel per fles type kunnen verschillen, maar bij mijn flesjes is dat ook ongeveer het geval.

Drugs against War... R.I.P. Toasted ...


#7 dreamer

dreamer

  dingen

 • Engineering
 • PipPipPipPipPipPip
 • 9424 posts

Posted 12 September 2009 - 10:45 AM

Enneuh, is het niet echt superslecht om zoveel neusspray te gebruiken? Of nee, dat weet ik zelf eigenlijk ook wel: dat is erg slecht.

Je haalt de neusspray er ook uit en vervangt het door water met ketamine.
Water met ket in je neus stoppen zou op korte termijn geen enkel probleem moeten opleveren ;)

Overigens kun je bij sommige apotheken lege spuitflesjes kopen. Dit lijkt me een stuk handiger, gezien je deze ook een stuk makkelijker kunt open maken en ze schoon zijn etc.

#8 Phlogiston

Phlogiston

  poelitie

 • Admin
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6392 posts

Posted 12 September 2009 - 10:57 AM

^Wel goed lezen he dromert ;) ;

... Ik ben al ongeveer 10 jaar verslaafd aan neusspray, en dus is dat een heel nadeel met snuiven omdat mijn neus vaak dicht zit, of gaat zitten van het snuiven. ...

... En ik zou dus een verstuiver nodig hebben, geen probleem dacht ik, ik heb er 2 per week dus als er eentje leeg is kan ik hem gewoon open maken en vullen… Niet dus ! De Otrivine neusspray potjes zijn duidelijk niet gemaakt om open te maken...


Drugs against War... R.I.P. Toasted ...


#9 dreamer

dreamer

  dingen

 • Engineering
 • PipPipPipPipPipPip
 • 9424 posts

Posted 12 September 2009 - 12:15 PM

^ ok, helemaal gemist. Beter stop je idd niet zo veel van die neusspray d'r in. Misschien iets om het een keer met de huisarts over te hebben.

Maar dat terzijde: mind had het ook al een keer over ket in een neusspray-flesje. Toch maar een keer proberen (al zal ik niet zo sterk op de dosering letten).

#10 Spor

Spor

  Threshold Activity

 • Members
 • Pip
 • 40 posts

Posted 12 September 2009 - 01:13 PM

Nou, weer een heel verschil met DF hier ! Daar vond iedereen het juist een geweldige handleiding. Niet dat het me uitmaakt verder, maar geeft voor mij wel een duidelijk verschil aan ;) De berekening is ook meer zodat je weet hoeveel mg je per pufje krijgt.

De handleiding heb ik ~een half jaar geleden geschreven, intussen heb ik een operatie aan mijn neus achter de rug, en gebruik ik geen neusspray meer what'showever. Ook keta spray (en keta in het algemeen) gebruik ik zo goed als niet meer.

Dat ik pas met 1000mg in mn k-hole kwam heeft gedeeltelijk zeker te maken met tolerantie, maar ik heb van veel dingen sowiso wat meer nodig als een gemiddelde dosis voor een gemiddeld effect.

#11 mind

mind

  ?

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6850 posts

Posted 12 September 2009 - 02:48 PM

10 ml past 2 gram k in, die standaard flesjes doen het 100x, dus geven 20 mg per keer af (per pufje dus).
En damn wat een ingewikkelde operatie zeg, doe 2 gram keta in 10 ml water, en gooi dat in neusspray.
Waarom eigenlijk gedestilleerd water?
Letterlijk, spreekwoordelijk, dubbelzinnig.

>> Regels DHP << (klikbaar)
 • Geen links naar online RC-vendors/smartshops etc
 • Vragen om sources of online dealen is niet toegestaan, in het laatste geval wordt de overtreder ook meteen permanent verbannen.

#12 Phlogiston

Phlogiston

  poelitie

 • Admin
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6392 posts

Posted 12 September 2009 - 03:06 PM

Daar lost iets meer keta in op. (zal allemaal wel verwaarloosbare hoeveelheden zijn, maar het gaat om het principe :))

Drugs against War... R.I.P. Toasted ...


#13 McHennemAn

McHennemAn

  Participation Mystique

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 1018 posts

Posted 13 September 2009 - 03:41 PM

Ik ga het zeer binnenkort eens proberen met S-ket.

Over het hele principe kan ik vertellen dat het met goeie pep ook briljant is... ;)

"Do you really believe the moon is not there when nobody is looking?"

"Prove me wrong..."


#14 mind

mind

  ?

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6850 posts

Posted 13 September 2009 - 07:49 PM

fentanyl ;)
Letterlijk, spreekwoordelijk, dubbelzinnig.

>> Regels DHP << (klikbaar)
 • Geen links naar online RC-vendors/smartshops etc
 • Vragen om sources of online dealen is niet toegestaan, in het laatste geval wordt de overtreder ook meteen permanent verbannen.

#15 francois

francois

  franswa

 • Donateurs '18
 • PipPipPipPipPipPip
 • 1065 posts

Posted 13 September 2009 - 09:54 PM

Is het met pep te prefereren boven bijvoorbeeld een bullit eigenlijk? Die gebruik ik zelf als ik pep doe.... Tot nu toe is die favoriet.
Hoe is het!
Helemaal waus van de saus!

#16 mind

mind

  ?

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6850 posts

Posted 14 September 2009 - 08:58 AM

Ja, het verspreidt beter in je neus, dus betere opname.
Alleen het is wel zo dat er soms impurities in pep zitten die reageren met het water heb ik het idee.
Letterlijk, spreekwoordelijk, dubbelzinnig.

>> Regels DHP << (klikbaar)
 • Geen links naar online RC-vendors/smartshops etc
 • Vragen om sources of online dealen is niet toegestaan, in het laatste geval wordt de overtreder ook meteen permanent verbannen.

#17 McHennemAn

McHennemAn

  Participation Mystique

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 1018 posts

Posted 14 September 2009 - 05:31 PM

Is het met pep te prefereren boven bijvoorbeeld een bullit eigenlijk? Die gebruik ik zelf als ik pep doe.... Tot nu toe is die favoriet.


De rush is zoveel sterker... :P

"Do you really believe the moon is not there when nobody is looking?"

"Prove me wrong..."


#18 Phlogiston

Phlogiston

  poelitie

 • Admin
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6392 posts

Posted 14 September 2009 - 05:36 PM

Ik zelf ook het idee dat (bij ketamine) het sneller werkt, omdat het al in oplossing zit en dus niet eerst in je neus nog hoeft op te lossen voordat het je bloedbaan in kan..

Drugs against War... R.I.P. Toasted ...


#19 francois

francois

  franswa

 • Donateurs '18
 • PipPipPipPipPipPip
 • 1065 posts

Posted 15 September 2009 - 10:02 AM

Is het met pep te prefereren boven bijvoorbeeld een bullit eigenlijk? Die gebruik ik zelf als ik pep doe.... Tot nu toe is die favoriet.


De rush is zoveel sterker... :)

Hoeveel gram stop je in een 10ml flesje?
Hoe is het!
Helemaal waus van de saus!

#20 McHennemAn

McHennemAn

  Participation Mystique

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 1018 posts

Posted 15 September 2009 - 01:52 PM

Mij apparaat is niet echt te vergelijken met zon flesje, ik heb een laboraturium verstuiver waarvan de aanzuigslang precies in een 1 mL sample flesje past. Dus ik heb 100 mg per mL en als ik de helft verstuif... :)

Maar om dus te antwoorden: in 10 mL gaat 1 gram.

"Do you really believe the moon is not there when nobody is looking?"

"Prove me wrong..."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users