Jump to content


Photo

Peyote doseringHoeveel knoppen voor een prettige trip?

Peyote

 • Please log in to reply
41 replies to this topic

#41 Phlogiston

Phlogiston

  poelitie

 • Admin
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6422 posts

Posted 07 May 2021 - 08:45 AM

@Nexus: Wat bedoe je precies met 'water verversen'? Ik neem aan dat je er alleen water hebt toegevoegd omdat het bij was droog gekookt?

 

Zou je de zure smaak kunnen omschrijven? Heb je iets toegevoegd terwijl je deze thee maakte?

 

Wat was de reden dat je er een tijd van hebt gemaakt? Als ik ooit mijn peyote ga opofferen, dan zou ik ze denk ik drogen, verpoederen en in capsules doen. Dit werkte prima met gedroogde Pedro schil. Ik was toen wel lange tijd bezig met deze berg capsules nemen, maar ik vermoed dat dit enorm hielp met de misselijk verminderen, uiteraard geen vieze smaak. En aangezien Peyote een hogere concentratie mescaline heeft, zal de hoeveelheid capsules een stuk minder zijn.

 

Maar super bedankt voor het delen, want er is simpel weg te weinig informatie hier over.

 

 

Ik vermoed dat er een duidelijk verschil zal zijn tussen een Peyote ervaring en Pedro/mescaline. En inderdaad venwege deze verdovende andere alkaloiden, met name pellotine. Ongeveer 30% van alle alkaloide in Peyote is mescaline, terwijl ongeveer 17% pellotine en ongeveer 14% anhalonidine is. Anhalonidine is ongeveer 4x minder potent dan pellotine, maar beide heb een sederend effect. De actieve dosis van pellotine is ergens tussen de 50-200mg (al dus Heffter). Tot op heden 1 enkele keer 50 mg pellotine genomen, en dit had zeker een effect, maar extreem mild en moeilijk mijn vinger op te leggen. Door tijd gebrek niet hoger in dosering kunnen gaan. Maar vermoed dat een Syntheoyte mengsel ongeveer 300mg mescaline en 100-150mg pellotine zal zijn. Voordat ik dat probeer, wil ik eerste die dosering pellotine zelf verkennen.


Drugs against War... R.I.P. Toasted ...


#42 Nexus

Nexus

  Unmistakably Apparent

 • Members
 • PipPipPip
 • 305 posts

Posted 07 May 2021 - 11:50 AM

Met het water verversen bedoel ik uiteraard nieuw water toevoegen omdat het bijna was droog gekookt.  :)

 

Ik zou de zure smaak niet echt verder kunnen omschrijven dan 'erg zuur'. En nee ik had er niks extra's aan toegevoegd.

 

Een thee trekken leek mij het makkelijkste, hierdoor bespaar je ook een hoop onnodig plantenmateriaal naar binnen werken. Ook zijn de werkzame stoffen makkelijk oplosbaar in water, en is in mijn ervaring drogen, fijnmalen en in capsules proppen en wegslikken een behoorlijke klus, en bovendien gegarandeerd een extreem misselijke klus. Misschien dat het met Peyote nog de moeite waard was aangezien deze zo klein zijn.
Met Peruvian Torch was 56g aan volgepropte capsules echt geen pretje om naar binnen te werken, en verre van sterk genoeg. Met zoveel capsules slikken, werd ik behoorlijk misselijk tot het moment dat ik ging kotsen, met een thee ervaar ik dit minder erg aangezien je dus veel minder plantenmateriaal naar binnen werkt. De Peyote thee was niet zo vies qua smaak, ook kon ik het in enkele slokken weg drinken. Als de misselijkheid door de smaak komt, ontstaat dit direct bij mij en dit was niet het geval.

 

Interessant dat je één van de andere alkaloïden in Peyote in pure vorm hebt geprobeerd! Dit bereidt je nog meer voor op een Peyote ervaring kan ik me voorstellen.Also tagged with one or more of these keywords: Peyote

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users