Jump to content


Photo

Fentanylvraag over dosering


 • Please log in to reply
81 replies to this topic

#81 Phlogiston

Phlogiston

  poelitie

 • Admin
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6422 posts

Posted 03 December 2014 - 08:51 AM

In dit geval bedoel ik met overdosis niet dat je kwijlend op de bank ligt, maar zonder te ademen in een kist.

 

En in de meeste gevallen zal het ook wel goed gaan, echter het hoeft maar 1x fout te gaan en dan is het einde oefening. En met de meeste andere middelen is er nog een zeker foutmarge, maar met fentanyl is er niet al te veel speelruimte, vandaar dat ik iedereen adviseer driedubbel zo voorzichtig te zijn met fentanyl!

 

Je hebt gelijk dat ze geen medicijnen testen bij het test centrum, maar een aantal jaar terug had ik ook zegels met fentayl gekocht. De dealer kon mij enkel vertellen dat ze heel sterk waren, maar wist geen exacte dosis. Dus deze heb ik toen naar het testcentrum gebracht en wonderlijk genoeg wouden ze deze testen. Omdat zegels doorgaans voor LSD worden aangezien, wouden ze weten welke zegels er in omloop zijn waar geen LSD op zat. En zeker als er inderdaad fentanyl op mijn zegels zat. Uiteindelijk bleek er iets meer dan 300 microgram op te zitten. Ik heb toe heel lang getwijfeld wat ik er mee wou doen, maar uiteindelijk nooit genomen, vanwege de redenen die ik zojuist genoemd heb.


Drugs against War... R.I.P. Toasted ...


#82 Fool

Fool

  Certainly Active

 • Members
 • PipPip
 • 133 posts

Posted 03 December 2014 - 04:13 PM

Nouja, ik neem toch aan dat er een soort tussenfase zit bij Fentanyl, dat je niet "poef" omvalt, maar eerst ergens gaat kwijlend in slaap valt ofzo? Zelfs al zit hier slechts een klein margeverschil in? Natuurlijk is het risico van een overdosering de dood.

 

Misschien dat ik de volgende keer dat ik bij het testcentrum breng ook maar een zegeltje meeneem en dan vraag of ze dat óók testen, het testcentrum hier werkt namelijk alleen op afspraken en ik vindt het ook nogal lullig om die vent te laten komen, zodat hij mij weer weg kan sturen.

 

Maargoed, nogmaals bedankt voor de waarschuwing, kan niet vaak genoeg gezegd worden. Extra voorzichtig mee zijn dus! :)


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users