Jump to content


Photo

<<< Richtlijnen Downers >>>


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 Blowmonkey

Blowmonkey

  Guess who's back?

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 2018 posts

Posted 18 April 2004 - 07:47 PM

Een kleine uitleg & introductie:


Welkom! :P

Dit forum is gemaakt voor discussie over “downers”; cannabis, heroine, GHB, Benzodiazepines of wat je dan ook maar kan bedenken ... Stelje vragen hier!
Vragen/discussies over Psychedelische middelen (Paddo’s, LSD,“designer drugs”, etc.) vallen onder het forum Psychedelica, vragen over Dissociatieven (DXM, Ketamine, Lachgas, etc.) horen thuis onder Dissociatief, algemene vragen over drugs gaan naar (je raadt het al :)) het forum Algemeen.
Zet je het topic per ongeluk in het verkeerde forum, wordt je topic verplaatst naar de goede; er wordt een link achtergelaten om verwarring te voorkomen..


De volgende zijn geen regels, maar richtlijnen. Er wordt natuurlijk wel verwacht dat jullie je hier voor het grootste gedeelte aan houden:

1) Probeer ABN (algemeen beschaafd nederlands) te gebruiken wanneer je een post maakt. Geen AlTeRnAtInG CaPs, geen ALL-CAPS, gewoon netjes proberen te schrijven. Het is vreselijk irritant en kut om te lezen.. Probeer ook je titel een beetje duidelijk te maken als je bijv. een snelle reply nodig hebt. Mensen reageren eerder op iets dat hun aandacht trekt.

2) Respecteer anderen (PLUR :( ). Van mij mag je best boos worden als iemand maar een beetje uit z'n nek loopt te lullen, maar probeer altijd rustig, kalm en stil te blijven als je post en val die persoon zijn/haar argumenten aan, niet de persoon zelf!

3) Probeer On-Topic te blijven. Dwaal niet te ver af.. Natuurlijk kan dit niet voorkomen worden, maar het is nogal on-overzichtelijk als je het topic door probeert te lezen. Er zijn vaak ook meer geschiktere forums voor “Off-Topic” discussies. Sommige opmerkingen die gewoon niet door de beugel kunnen, zullen zonder pardon worden verwijderd. Wees daarom niet verbaasd.

4) Als je een nieuwe discussie start, kijk dan voor je je topic opent of er eerder al soortgelijke discussies zijn geweest. Het is heel lastig om 20x dezelfde vraag te beantwoorden, terwijl met 5 minuten zoek en leeswerk, je het zelf ook had kunnen doen.. Vergeet niet om alle posts naar "from the beginning" te zetten om alle posts in een forum te zien. Vergeet ook de zoek funtie niet.

5) Pill-ID's en soortgelijke vragen horen thuis in het forum Kwaliteit Street-drugs. Kijk voor je je vraag stelt eerst op de volgende sites: http://www.rxlist.com en http://www.drugs.com.

6) Geen Reclame maken voor verkoop-sites. Geen links naar suppliers (botanisch en chemicalien, medicatie, wat dan ook!). Niet vragen waar je je spul kan halen. Wordt dit toch gedaan, zal de post ge-edit worden. Komt dit vaker voor, zal je een waarschuwing krijgen.

7) Niet alle mogelijke (probleem) situaties zijn hierboven beschreven, daarom zullen de richtlijnen ge-update worden wanneer nodig. Stel de mods nergens aansprakelijk voor, gebruik je gezonde verstand en er zal niet veel mis gaan..
 • De DHP Regels gelden ook voor Overig..
 • Probleem met een moderator? Je kan bitchen in het
  Suggesties forum... Als er een serieus probleem is, kan je natuurlijk contact opnemen met de Admin.
 • Heb je een vraag waarbij je liever anoniem blijft om de een of andere reden..
  Dan kan je contact opnemen met 1 van de mods en vragen of hij/zij hetgeen voor je kan posten. Anoniem posten (zonder account) is hier namelijk niet mogelijk.

Edited by snapinho, 19 January 2010 - 09:54 AM.

Newman: I'm a United States postal worker. George: Aren't those the guys that always go crazy and come back with a gun and shoot everybody? Newman: Sometimes.
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users