Jump to content


Photo

Drugs & Seks


 • Please log in to reply
70 replies to this topic

#1 Sonic_Steph

Sonic_Steph

  Totally Engaged

 • Donateurs
 • PipPipPipPip
 • 733 posts

Posted 04 June 2006 - 09:44 AM

In een ander draadje werd hierover gespeculeerd...

In het algemeen vind ik dat seks en het gebruik van bewustzijnsveranderende middelen in elkaars verlengde liggen...Persoonlijk voelt m'n lichaam vaak anders aan onder invloed, en door een verhoogde stimulatie van de zintuigen krijg ik vaak al meer zin in seks. Bovendien is het vaak zo dat m'n remmingen toch wat wegvallen (zonder dat ik nou meteen in een woeste Neanderthaler-vrouw verander, hoewel...:P). Daar komt bij, als ik op een prettige manier in een trip zit kan goede seks de feestvreugde verhogen.

Hieronder zal ik aangeven met welke stoffen ik ervaring heb in combinatie met seks, en wat ik er van vond.

Cannabis: Heerlijk, geeft een verhoogde stimulatie van de tastzintuigen...

Alcohol: In kleinere hoeveelheden libidoverhogend, maar in grotere hoeveelheden heeft het op mij een tegenovergesteld effect. Remmingen vallen wel weg, dit kan zowel positief als negatief zijn...(wie heeft niet de ervaring dat je 's ochtends denkt: fuk wat heb ik nou gedaan... als je je omdraait en ziet wie of wat er naast je ligt)

Mdma: Heeft op mij nogal een verschillend effect. Soms wil je urenlang alleen maar sexen, maar ik heb ook wel het tegenovergestelde gevoel gehad, bij de heren ook wel bekend onder de naam "speedpikkie" geloof ik. Nadeel vind ik wel dat het moeilijk is om tot een orgasme te komen, ook al ben je echt bloedjegeil.

Coca?ne: Niet fijn. Zal ook wel de geestelijke uitwerking zijn die coke op mij heeft, ik word er kil en onpersoonlijk van. Zintuiglijke stimulatie is er wel, maar op een "harde" manier. Daar moet je van houden...

Lsd: Kosmische ervaringen mee gehad...je gaat echt helemaal in elkaar op. Een nadeel is (zoals met alle tripmiddelen) dat je soms behoorlijk afgeleid raakt. Daarom zou ik als het ook (en vooral) om seks gaat, een lichte dosis nemen.

Paddo's: Vergelijkbaar met lsd.

2c-b: Shulgin zegt het niet voor niets, een geweldig afrodisiacum! Zeker in matige (15mg) hoeveelheden heb ik hier hele fijne ervaringen mee. Heerlijk voor de tastzintuigen. Vooral het "body tripping" component van 2c-b draagt hier aan bij.

Er zijn nog wel wat stoffen die ik zou willen uitproberen voor de seksuele component. Iemand ervaring met 4-acetoxy-DiPT bijvoorbeeld?

Als ik dit lijstje zo bekijk, lijkt het alsof ik alleen maar aan het sexen ben geweest gedurende mijn trips :love:
female life form hiking the galaxy

#2 dreamer

dreamer

  dingen

 • Engineering
 • PipPipPipPipPipPip
 • 9432 posts

Posted 04 June 2006 - 10:20 AM

^ 2cb en lsd (paddo's trouwens ook wel) in combinatie met een lekkere vrijpartij ben ik erg benieuwd naar!

#3 GodelEscherBach

GodelEscherBach

  Certainly Active

 • Members
 • PipPip
 • 170 posts

Posted 04 June 2006 - 03:16 PM

Ik vind het op paddo's onmogelijk om me te concentreren op het bizarre feit dat ik een piemeltje heb. Dat ding hangt er echt maar wat verloren bij, geen idee wat ik er mee zou moeten :P Beetje knuffelen lijkt me wel te doen though. Maar ik heb tijdens paddotrips nog nooit echt seksuele gedachten of verlangens gehad.

Bij MDMA lukt het me nog wel om geil te worden, maar dan wordt die geilheid alsnog meer gereduceerd tot een verlangen om te knuffelen.

Een paar joints en een paar biertjes (niet teveel though) werkt bij mij nog het beste.

#4 Phlogiston

Phlogiston

  poelitie

 • Admin
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6422 posts

Posted 04 June 2006 - 03:35 PM

Acid vind ik zelf tot nu toe nog de leukste drug om seks op te hebben, ten eerste voelt alles heel intens aan, maar vooral dat je zo in elkaar opgaat dat ik op een gegeven moment 1 was geworden met mijn vriendin, die ook acid op had.

Met 2c-b ongeveer het zelfde maar in net iets mindere mate.

Alcohol, ja dat spreekt voor zichzelf natuurlijk.

Blowen en seks vind echt niet relaxed, je wordt er veel te sloom van om er echt van te genieten.

Met MDMA vind ik het ook geen aanrader, veelste onpersoonlijk op een of andere manier.


Sex en dxm lijkt me zeker het proberen waard, alleen al omdat het waarschijnlijk heel melig is en wat ik ook altijd nog wel is zou willen proberen is om prcies op het moment van klaarkomen lachgas te nemen.

Oh bijna vergeten, maar seks met GHB op is echt de bom, nu ik er zo over nadenk nog wel veel beter dan met acid.

Drugs against War... R.I.P. Toasted ...


#5 dreamer

dreamer

  dingen

 • Engineering
 • PipPipPipPipPipPip
 • 9432 posts

Posted 04 June 2006 - 04:26 PM

^ zo, poelie heeft veel geexperimenteerd hoor ik al :P

#6 Phlogiston

Phlogiston

  poelitie

 • Admin
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6422 posts

Posted 04 June 2006 - 04:52 PM

Van ervaring wordt men over het algemeen alleen maar wijzer toch :P

Drugs against War... R.I.P. Toasted ...


#7 MTY

MTY

  Participation Mystique

 • Donateurs
 • PipPipPipPipPipPip
 • 1089 posts

Posted 04 June 2006 - 07:12 PM

poelie, ik had vrijdag seks op 250 mg dxm (de come-down ervan) en ik moet toegeven: gruwelijk!

op cannabis heb ik soms ook intens leuke ervaringen btw (vooral space-cakes en afgeleiden [orale inname]), maar de helft van de keren word ik niet bepaald geil van deze drug.

its a lame excuse for all idots
drinking beer and rubbing up against each other
in hopes of distracting themselves

from pathetic emptiness
of meaningless consumer-driven lifes

open my third eye
devoid, destitute: empty of pity
I am a whore to you
but I admire

#8 snaap

snaap

  anchorman

 • Super Moderator
 • PipPipPipPipPipPip
 • 7702 posts

Posted 04 June 2006 - 07:30 PM

Hah, toch eindelijk een thread over seks en drugs en ook nog door een meisje! Respect!

Alcohol vind ik eigenlijk maar een dubbelzinnige drug, daar het je remmingen wel wegneemt, maar je prestaties ook vermindert (itt wat je op dat moment zelf gelooft, meestal :P)

Mdma en seks heb ik weinig ervaring mee, maar de keren d?t ik het deed, was het echt behoorlijk geil. Laatste keer op een festival hadden we wat gehad, waar we verder weinig van voelden, maar zo gauw we begonnen met zoenen, was het in sprint richting tent! :P Erg intens en lekker, imo...

Stoned vind ik seks ook echt fantastisch. Daar heb ik veruit het meeste ervaring mee en het maakt de seks voor mij ?n mijn vriendin veel intenser. Ook als zij niet stoned is, omdat ik er dan meer in opga ofzo... Voor mij echt wel een succes, al kan het soms wat vermoeiend worden om in te zetten... Aangezien ik in stonede toestand niet echt initiatiefrijk word.

Eigenlijk nog geen ervaring met tripmiddelen en seks, voornamelijk omdat mijn vriendin niet zo'n enorme tripliefhebber is als ik ben. Al hadden we voor gisteravond wel een gezamenlijke 2c-b sessie gepland... Maar die ging niet door, vanwege te weinig tijd. Zo gauw die tijd er wel is, zal ik uitgebreid en tot in de kleinste details berichten.


Of toch maar niet doen? :love:

Important notice: Due to the current financial crisis, we have decided to temporarily turn off the light at the end of the tunnel.

Thank you, the mdgt.


#9 Dreadmanneke

Dreadmanneke

  bolle retoriek

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 7617 posts

Posted 05 June 2006 - 06:45 PM

Alcohol en sex kan heel erg fijn zijn. Het wordt er niet heel veel lekkerder van, maar je kan het vaak wel langer volhouden. Mijn huidige vriendin wordt er altijd extreem geil van, wat natuurlijk heel plezierig is.

Stoned neuken is bestwel lekker. Het gevoel wordt zeker sterker en je kan er wat makkelijker helemaal in op gaan.

Verder heb ik nog nooit echt getript met een vriendin, maar daar gaat het wel van komen deze zomer. Wel had ik dit weekend een erg fijne ervaring toen ik nog aan het naspacen was op de keta. Me vriendin was ongesteld en dus werd er niet geneukt, maar ze ging me wel oraal bevredigen. Ik had de keta op zich nog best hard zitten, en ik zakte helemaal weg in het heerlijke gevoel. Op een gegeven moment kwam ik klaar, maar zij bleef doorgaan, en ik kwam nog steeds klaar. Achteraf zei ze dat ik helemaal niet ejaculeerde, terwijl ik toch zeker echt heel hard klaarkwam voor zeer lange tijd. Erg fijn en zeker voor herhaling vatbaar.

Ik kijk verder uit naar sex op LSD en GHB, en 2c-achtige stoffen.
Interweaving symbolic streams with the embroideries of life

#10 Cad0

Cad0

  (ex-) koffie junk

 • Members
 • PipPipPipPip
 • 723 posts

Posted 12 June 2006 - 11:07 PM

Over het algemeen ben ik van mening dat bijna iedere psychedelische en low-dose dissociatieve dope haar goede seksuele pluspunten kent. Vooral de bewustzijnsvergrotende effecten van psychedelix in combinatie met seks zijn ware eye-openers. Uppers in combinatie met seks staan garant voor een hele nacht bezig zijn - al dan niet met een, na hard werken, verdiend orgasme (of niet).

Me vriendin was ongesteld en dus werd er niet geneukt, maar ze ging me wel oraal bevredigen.

Dude, ook de Rode Zee moet je - als echte zeevaarder :) :) - meester zijn.

#11 Dreadmanneke

Dreadmanneke

  bolle retoriek

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 7617 posts

Posted 12 June 2006 - 11:16 PM

Ik heb ook geen bezwaar, zij peep me alleen liever dan dat ik haar rode zee ging bevaren. Dus wie ben ik om daar tegen in te gaan?
Interweaving symbolic streams with the embroideries of life

#12 snaap

snaap

  anchorman

 • Super Moderator
 • PipPipPipPipPipPip
 • 7702 posts

Posted 12 June 2006 - 11:24 PM

peep???? peepshow?

Important notice: Due to the current financial crisis, we have decided to temporarily turn off the light at the end of the tunnel.

Thank you, the mdgt.


#13 oma

oma

  Totally Engaged

 • Donateurs
 • PipPipPipPip
 • 757 posts

Posted 13 June 2006 - 10:31 AM

nemen jullie ook wel eens bewust drugs om een bepaald effect te bereiken tijdens de seks? heb het idee dat de meeste mensen gewoon drugs nemen en dan 'toevallig' zin krijgen en seks gaan hebben.

vind zelf G wel relaxt. het verhaal dat je er extreem geil van wordt gaat bij mij niet op, maar het is wel zo dat als je van plan bent seks te hebben ghb je zin onwijs vergroot. ook wordt je minder snel moe en vergroot het de gevoeligheid van de tastzintuigen waardoor alles een stuk intenser aanvoelt.

:)

#14 Phlogiston

Phlogiston

  poelitie

 • Admin
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6422 posts

Posted 13 June 2006 - 11:16 AM

Ja ik neem wel is G om de seks nog beter te maken, ook 1xtje 2c-b genomen, omdat ik had gehoord dat het de seks verbeterde.

Drugs against War... R.I.P. Toasted ...


#15 waldo

waldo

  D'opa

 • Members
 • PipPipPipPip
 • 594 posts

Posted 13 June 2006 - 12:46 PM

best combi sexdrugs ever was voor mij :

5-meo-dipt (5mg) en ghb (3 ml).

JEEZZ.

deze kombie heeft mij op het idee van een massage olie gebracht (maar das een ander verhaal...)


verder :

acid (super !)
Ghb / gbl (erg oke)
mdma+cialis (wat nou speedpikkie ?) , ook erg oke.
2cb (5 mg) , oke maar niet super
methylone (leuk)
keta (bizar , maar ook verwarrend)
paddestoelen : lukte ook niet.

gr.

Waldo
"Circular logic works because circular logic works."

#16 mind

mind

  ?

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6850 posts

Posted 13 June 2006 - 01:19 PM

ik hoor echt van iedereen dat acid leuk schijnt te zijn (zowel vrouwen als mannnen), maar kan me er niet echt wat bij voorstellen waarom het dan zo goed zou moeten zijn.

mdma+cialis (wat nou speedpikkie ?) , ook erg oke.

^ lol. cialis schijnt trouwens niet goed te zijn icm poppers.
Letterlijk, spreekwoordelijk, dubbelzinnig.

>> Regels DHP << (klikbaar)
 • Geen links naar online RC-vendors/smartshops etc
 • Vragen om sources of online dealen is niet toegestaan, in het laatste geval wordt de overtreder ook meteen permanent verbannen.

#17 wolvenkind

wolvenkind

  BBB

 • Donateurs
 • PipPipPipPipPipPip
 • 5414 posts

Posted 13 June 2006 - 01:35 PM

Deprimerende topic :)

Mijn laatste partij sex was alweer een half jaar terug met viagra en lot's of booz en toen ben ik op de grond gevallen en zo .. te dronken om goed te presteren.


Knp m psychnt zkt v psychnt vr psych. sx :)
'Den uitvreter, dien je in je bed vond liggen met zijn vuile schoenen, als je 's avonds laat thuis kwam. Den uitvreter, die je sigaren oprookte, en van je tabak stopte en je steenkolen verstookte en je kasten nakeek en geld van je leende en je schoenen opdroeg en een jas van je aantrok als-i in den regen naar huis moest. Den uitvreter, die altijd wat liet halen op den naam van een ander; die als een vorst jenever zat te drinken op 't terras 'Hollandais' voor de centen van de lui; die parapluies leende en nooit terugbracht; die een barst stookte in de tweedehandsch kachel van Bavink; die dubbele boorden droeg van zijn broer en de boeken uitleende van Appi, en buitenlansche reizen maakte als-i z'n ouwe heer weer had afgezet, en pakken droeg, die hij nooit betaalde.'

Mr.Toasted- wouldnt it be cool if one day you found out you were actually someone elses imagination.

#18 mind

mind

  ?

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6850 posts

Posted 13 June 2006 - 01:44 PM

Knp m psychnt zkt v psychnt vr psych. sx :)

hey is dat verkapt vragen om sources? :kneus:

(just kidding :clown: )

Edited by mind, 13 June 2006 - 03:27 PM.

Letterlijk, spreekwoordelijk, dubbelzinnig.

>> Regels DHP << (klikbaar)
 • Geen links naar online RC-vendors/smartshops etc
 • Vragen om sources of online dealen is niet toegestaan, in het laatste geval wordt de overtreder ook meteen permanent verbannen.

#19 Lip

Lip

  Participation Mystique

 • Donateurs
 • PipPipPipPipPipPip
 • 1493 posts

Posted 13 June 2006 - 03:15 PM

JWTHOEWIJHETDOEN

#20 Lerez

Lerez

  Morosoof

 • Donateurs
 • PipPipPipPipPipPip
 • 5699 posts

Posted 14 June 2006 - 06:58 PM

... ook 1xtje 2c-b genomen, omdat ik had gehoord dat het de seks verbeterde.En was dat ook zo?
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society." - Jiddu Krishnamurti -

"It's better to destroy peoples beliefs, than to give them beliefs." - Alan Watts -


Als Dreadmanneke een plant zou zijn; zou hij een vetplant zijn.

Niks overleeft het leven.
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users