Jump to content


Photo

Vraagje combinatie LSD en paddo's

Lsd combo paddos

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 kaasje

kaasje

    Silent one

  • Members
  • 1 posts

Posted 25 March 2016 - 02:20 PM

Hallo daar iedereen! icon_e_smile.gif

Ik wil dit weekend graag nog eens stevig trippen en wil me eens aan de LSD/paddo (en als het leuk is eventueel wat dmt en lachgas) combo wagen. Ik verwacht dat het stevig en enigszins verwarrend kan worden, maar denk dat het ook erg interessant kan zijn. 
Ik heb voldoende tripervaring en de omstandigheden zijn perfect, ik heb er dus zin in! icon_e_biggrin.gif

Nu vroeg ik me af of er hier toch iemand ervaring heeft met deze combinatie en me iets kan vertellen over wat ik moet verwachten. Ook hoor ik graag wat jullie denken over de dosering en het tijdschema van de inname.

Ik heb hier 150µg lsd en 2,5g McKennai paddenstoeltjes liggen, meer dan genoeg om een nachtje te vullen lijkt me. Ik zou denk ik of te wel de twee substanties gewoon op hetzelfde moment innemen, of de paddo's iets eerder, zo kan ik wanneer de paddo's beginnen uit te werken rustig overstappen op de komende lsd-uren.

Wat denken jullie?#2 Phlogiston

Phlogiston

    poelitie

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6422 posts

Posted 25 March 2016 - 06:02 PM

Zelf geen ervaring mee, dus kan niet direct je vraag beantwoorden.

 

Het enige dat ik zo snel op het forum kan vinden over dit onderwerp is het volgende tripreport: https://www.dhpforum...?showtopic=5565

 

Als ik persoonlijk deze combinatie zou nemen, zou ik met de LSD beginnen, want deze heeft de langzamere come-up en de langere werkingsduur. En wellicht als ik de piek bereik, na zo'n anderhalf uur, dan de paddo's er rustig bij opeten. Met de nadruk op rustig, want dan heb je een meer geleiderijkere come-down van de stoeltjes, terwijl je nog in je acid trip zit.

 

Over de dosis kan ik je niet veel vertellen, want ik weet niet hoe sterk je deze doseringen afzonderlijk ervaart, maar je kan er gerust van uitgaan dat de dosis van beide gehalveerd kan worden.


Drugs against War... R.I.P. Toasted ...


Also tagged with one or more of these keywords: Lsd, combo, paddos

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users